Diensten

Simons Hoveniersbedrijf

Simons is een hoveniersbedrijf van A tot Z. We ontwerpen, creëren en onderhouden alle soorten tuinen. Ook nazorg speelt bij ons een belangrijke rol. Wij houden de ontwikkelingen van iedere nieuw aangelegde tuin in de gaten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
01.
Wij van Simons Hoveniersbedrijf ontwerpen allerlei soorten tuinen. Van kleine voortuinen tot aan grote exclusieve tuinen, iedere tuin verdient evenveel aandacht. Onze mensen stemmen het ontwerp van begin tot eind met u af. Wij werken met hoogstaand materiaal zodat u lang kan genieten van uw unieke tuin. Heeft u advies nodig, onze mensen helpen u graag verder.
02.

Wij leggen voor zowel bedrijven als particulieren tuinen aan. In principe kunnen wij al uw wensen waarmaken. Van de bestrating tot aan de oplevering van uw exclusieve nieuwe tuin inclusief meubels en verlichting.

03.
Genieten van uw tuin wilt u natuurlijk het hele jaar door. Bij de beplanting houden wij dan ook rekening met de verschillende seizoenen. Door een juiste combinatie van blad, bloem en vrucht blijft de sierwaarde van de border altijd optimaal. En omdat genieten zo persoonlijk is, bepaalt u zelf de stijl en kleur van de beplanting
04.
Bestrating is een belangrijk vast element in de tuin. Het moet praktisch, maar zeker ook stijlvol zijn. De bestrating bepaalt immers het hele jaar door de uitstraling van uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Simons Hoveniersbedrijf kan u vrijblijvend informeren.
05.
Voor onderhoud van uw tuin bent u bij Simons aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat u uw mooie tuin mooi en gezond wil houden. Onze medewerkers snappen precies wat en wanneer iets aangepakt moet worden. Wij staan voor u klaar of het nou gaat om het snoeien van de haag, het bemesten van het gras of het weghalen van onkruid.
06.

Deze mooie, luxe zwembaden zetten de puntjes op de i als het gaat om de perfecte relaxtuin. Ze bieden u een verfrissende duik tijdens die hete zomerdagen. En ze zijn ook nog eens prachtig om te zien!

07.

Veranda’s en buitenkeukens zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in een moderne tuin. Wie wil er nou niet een gezellige tweede zitplek waar je tot in de late uurtjes kan nagenieten. 

08.
  • Bewateringssysteem
  • Verlichting
  • Afwateringssystemen
  • Hekwerken
  • Machinaal grondwerk
  • Maatwerk

Wij zoeken nieuwe collega's!

Klik hier om contact op te nemen voor de vacature als hovenier bij Simons Hoveniersbedijf