Sluit venster

 
juli en aug 2011

 


Wij hebben onze voor en achtertuin laten laten renoveren door Simons Hoveniersbedrijf.

Ons ongezellige rommelige tuintje is door bekwame en hele nette vaklui omgetoverd in een creatief makkelijk te onderhouden tuin.

 

Simon kwam eerst voor een gesprek waarna hij met drie verschillende speelse ontwerpen kwam die stuk voor stuk aansloten bij onze wensen en ideeën. Het werk kon al vlot uitgevoerd worden, geen weken wachten. Afspraken die gemaakt werden, werden ook correct nagekomen. Binnen het bedrijf meerdere mensen met hun eigen specialisme, maar allemaal samenwerkend aan een topresultaat.


Tijdens het werk regelmatig overleg of alles naar wens ging.

 

Na de renovatie van de achtertuin hebben we ook de beplanting laten verzorgen. We kijken nu naar een verzorgde tuin, met mooie planten en zelfs een paar kleine fruit boompjes (leuk voor de vogels) passend bij de tuin.

Omdat we zeer tevreden waren en de achtertuin er nu zo mooi uitzag, hebben we na de zomervakantie ook de voortuin laten doen. Ook weer meerdere ontwerp ideeën door Simon. 

Hebben gekozen voor mooie bakken in heel aparte roest kleur met vaste planten en grassen en Canadian slate als bodembedekking. Geheel sluit mooi aan op de vorm en kleur van de gevel van het huis.

 

Kortom wat ons betreft meer dan tevreden over ontwerp en uitvoering van de werkzaamheden!


fam v Caspel Almere
--------------------------------------------------

 

Recensie;
 
Omdat we het goede resultaat van de werkzaamheden van Simons Hoveniersbedrijf bij onze buren hadden gezien hebben wij een offerte opgevraagd. Dit aangezien wij er ook al een tijdje aan dachten om onze achtertuin opnieuw in te laten richten.
 
Simon Gram kon onze wensen goed vertalen naar een voorstel op papier. Hij had goede aanvullingen en ideëen zonder ons onnodig op kosten te jagen. De offerte was helder en duidelijk. De gemaakte afspraken werden binnen het gestelde termijn nagekomen. We hebben verschillende personeelsleden aan het werk gezien en men was, zonder uitzondering, enthousiast en er werd hard gewerkt (in de regen). 
We zijn heel tevreden over het eindresultaat.
 
Marten en Anja
 

 

Afbeeldingen