Sluit venster


Referentie
"Onze tuin heeft een nieuwe metamorfose gekregen! Prima werk van Simon en zijn collega's Ron en Willem en dat allemaal ook tegen een keurige prijs. Vriendelijk en secuur hebben zij hun werk verricht. Met daarbij prima adviezen. Nogmaals dank en we bevelen jullie graag aan anderen aan!"

Hanneke en Eric Denneman - NieuwegeinBeste Simon,

 
Hierbij mijn referentiebrief.
 
Onze ervaring met Hoveniersbedrijf Simons is zeer goed. Het eerst gelegde contact was prettig. Men is vakkundig, de hoveniers waren netjes en beleefd, terwijl ze ook hard hebben gewerkt en kordaat hebben gehandeld. Het werk is in een razend tempo en met precisie afgeleverd, en naar onze volle tevredenheid. Ook de prijs voor het geleverde werk en materialen is absoluut goed en zeker in verhouding. Wij zijn bij Hoveniersbedrijf Simons terecht gekomen via internet. 
 
U heeft mijn goedkeuring om bovenstaand te gebruiken bij nieuwe aanvragen, en ook als u dit op uw website wilt gebruiken vinden wij dat prima.
 
Met vriendelijke groet,
Marco en Franka Vos
--------------------------------------------------
 
Onze ervaringen met "Simons Hoveniersbedrijf" zijn uiterst prettig geweest.
Wij wilden onze niet al te grote voortuin opknappen en onderhoudsvriendelijk krijgen.
 
Vanaf de start werd er constructief meegedacht over de haalbaarheid van onze ideeen en waar nodig professioneel aangepast.
Geen tekening maken was te veel. Het gevolg is een mooi strak ontwerp met veel kleur zonder overheersend te worden.
 
De uitvoering verliep gladjes ondanks dat de weergoden niet altijd meewerkten. De heren hoveniers zorgden steeds voor een schone omgeving zodat de overlast voor ons, maar ook voor de buren, tot een minimum beperkt bleef. 
 
Al met al een een professioneel uitgevoerde klus waarop we alleen maar complimenten krijgen.
 
Fam. J. Antoni / Culemborg
--------------------------------------------------

Afbeeldingen